Friday, March 31, 2006

Αμεση παρέμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ΥΠΕΧΩΔΕ

Μετά την κατολίσθηση που διαπιστώθηκε στο 53ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τριπόλεως-Καλαμάτας, κλιμάκιο μηχανικών της ΔΕΣΕ Περιφέρειας Πελοποννήσου μαζί με μηχανικούς του ΥΠΕΧΩΔΕ και τον αναπληρωτή καθηγητή του ΕΜΠ κ. Μιχ. Καββαδά, πραγματοποίησε αυτοψία για τη διαπίστωση του μεγέθους του προβλήματος στη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να διατυπωθούν απόψεις για την αντιμετώπιση του.

Ακολούθησε τεχνική σύσκεψη όπου αποφασίστηκε να ληφθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων μέχρις ότου αντιμετωπιστεί μέσω κατεπείγουσας εργολαβίας, που θα επιβλέψει η ΔΕΚΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το πρόβλημα της κατολίσθησης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πώς οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου κινήθηκαν ουσιαστικά και αποτελεσματικά, από τη στιγμή που διαπιστώθηκε η καθίζηση, κάνοντας όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, με την τοποθέτηση προσωρινής σήμανσης στο επικίνδυνο σημείο και με την αποστολή εγγράφου προς το ΥΠΕΧΩΔΕ, όπου ζητούσαν συνεργασία ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση και να υποδειχθούν μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, κάτι το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home