Monday, March 27, 2006

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Παρακολούθησης «ΘΗΣΕΑ»

Υπό την Προεδρία της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη θα συνεδριάσει η Περιφερειακή Επιτροπή Παρακολούθησης του Αναπτυξιακού Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2006.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 π.μ. στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1) Πορεία υλοποίησης Αναπτυξιακού Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»
2) Προεντάξεις έργων του 35% του Αναπτυξιακού Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»
3) Οριστικές εντάξεις έργων, μελετών, ενεργειών του 45% του Αναπτυξιακού Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»
4) Τροποποίηση του 45% του Αναπτυξιακού Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»

Ενημερωτικές ημερίδες για τη Δ’ Προγραμματική Περίοδο 2007-2013 σε Κορινθία, Αργολίδα

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των διαδικασιών σχεδιασμού του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη Δ’ Προγραμματική Περίοδο (2007-2013), η Περιφέρεια θα διοργανώσει δύο ενημερωτικές ημερίδες σε Κορινθία και Αργολίδας την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Στην Κορινθία, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Κορίνθου στις 10 π.μ., ενώ στην Αργολίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αργολίδας στο Ναύπλιο στις 5 μ.μ.

Σκοπός των ημερίδων αυτών είναι η ενημέρωση των τοπικών φορέων των Νομών Κορινθίας και Αργολίδας, για τις κατευθύνσεις της αναπτυξιακής στρατηγικής και την πορεία σχεδιασμού του Αναπτυξιακού Προγράμματος Πελοποννήσου για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013, καθώς και η παροχή διευκρινίσεων και οδηγιών για τη διαδικασία συμπλήρωσης από τους Τοπικούς Φορείς του «Τεχνικού Δελτίου αναγκαίου έργου ή Ενέργειας» που αποτελεί σημαντικό στοιχείο της προγραμματικής διαδικασίας.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home