Tuesday, March 14, 2006

Ενημερωτικές ημερίδες για τη Δ’ Προγραμματική Περίοδο 2007-2013 σε Λακωνία και Μεσσηνία

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των διαδικασιών σχεδιασμού του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη Δ’ Προγραμματική Περίοδο (2007-2013), η Περιφέρεια οργανώνει δύο ενημερωτικές ημερίδες στη Λακωνία και τη Μεσσηνία

Στη Λακωνία, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 9 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, ενώ στη Μεσσηνία η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 2 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας (Νομαρχιακό Μέγαρο) στην Καλαμάτα.

Σκοπός των ημερίδων αυτών είναι η ενημέρωση των τοπικών φορέων των Νομών Λακωνίας και Μεσσηνίας, για τις κατευθύνσεις της αναπτυξιακής στρατηγικής και την πορεία σχεδιασμού του Αναπτυξιακού Προγράμματος Πελοποννήσου για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013, καθώς και η παροχή διευκρινίσεων και οδηγιών για τη διαδικασία συμπλήρωσης από τους Τοπικούς Φορείς του «Τεχνικού Δελτίου αναγκαίου έργου ή Ενέργειας» που αποτελεί σημαντικό στοιχείο της προγραμματικής διαδικασίας.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home